Acteurs

Twan van Heumen
Twan heeft in 2020 zijn havodiploma gehaald en volgt nu de opleiding International Business in Den Bosch. Hij heeft 5 jaar meegespeeld bij Pax Toneel en houdt erg van toneel. Hij is super enthousiast over dit nieuwe project.

Sem Vleeming
Sem is 17 jaar en is onze producent en één van onze mannelijke spelers bij ‘T Project. Hij doet dit jaar eindexamen en is al vier jaar betrokken bij Pax Toneel zowel als acteur als producent. Toneel is een grote hobby van hem geworden en hij vindt het fantastisch om hier aan mee te doen!Noud Vos
Noud heeft op het Pax Christi College 3 jaar meegespeeld met toneel. Hij volgt de opleiding Docent Natuurkunde. Daarnaast helpt hij mee met Pax Toneel en heeft zich dus aangesloten bij 'T Project. Hier heeft hij heel veel zin in!!

Antonio Vonk
Antonio heeft in 2020 zijn havodiploma gehaald op het Pax Christi. Nu studeert hij Archeologie in Deventer. Hij heeft meegedaan en geholpen bij het toneel van Pax Christi College voor 4 jaar en heeft er super veel zin in om dit jaar mee te spelen bij 'T Project!

Anne-Claire Verlinden

Anne-Claire studeert Rechtsgeleerdheid aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Tijdens de middelbare schooltijd heeft ze elk jaar meegespeeld met Pax Toneel en is hier sinds afgelopen jaar ook assistent-regisseur. Ze heeft erg veel zin in dit nieuwe project met een ontzettend leuke groep!

Laura Severens
Laura heeft 6 jaar lang bij Pax Toneel gespeeld en heeft in 2020 haar gymnasiumdiploma gehaald. Ze studeert nu verpleegkunde aan de HAN in Nijmegen. Toneel is haar grote hobby en daarom is ze superblij om weer te werken aan een nieuw project!

Marjolein Severens
Marjolein studeert Pedagogische wetenschappen van Primair Onderwijs aan de Radboud Universiteit. Tijdens haar middelbare schooltijd heeft zij actief meegespeeld en meegeholpen bij Pax Toneel. Ze kijkt er naar uit om samen met leuke (oud-)spelers de passie voor acteren voort te zetten!

Inge van Helsdingen
Ook zij studeert Pedagogische Wetenschappen. Ze heeft zelf 2 jaar meegedaan aan Pax Toneel. Ze vindt het een hele gezellige groep en ze heeft er super veel zin in!

Regisseur / producent

Marloes Kuijpers
Marloes is sinds 2019 de regisseur van Pax Toneel en heeft al wat jaartjes als productent van amateur-producties achter de rug. Toneelgroep ‘T Project is uit haar koker komen rollen omdat ze graag wilde blijven werken met een aantal (nu oud-)leerlingen. Ze is super enthousiast over de groep en het stuk en kan niet wachten om te beginnen!

Daarnaast zal Marloes ook meespelen in de productie 'De tante van Charlie'.