Projecten

Tel uit je winst (2023)

September 2022

Na het succes van afgelopen juli van 'De tante van Charlie' stort 'T Project zich nu op een nieuwe show: 'Tel uit je winst'.

Het verhaal
Een brave kantoorbediende komt op een dag thuis met het verkeerde koffertje. In plaats van drie bruine boterhammen en een appeltje zit er €2.755.000,- in. Die ontdekking vormt het begin van een dolle avond boordevol persoonsverwisselingen en onverwachte wendingen.


Er wordt opnieuw een stuk gespeeld uit het genre klucht waarbij 'T Project er zijn eigen draai aan geeft door er een muziektheaterstuk van te maken. Dit betekent dat er ook gezongen zal gaan worden door de acteurs die dit willen en kunnen. Nu al benieuwd naar onze voorstelling. Volg onze socials en website en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

De Tante van Charlie (2022)

Augustus 2020

Onlangs zijn we begonnen met repeteren voor het debuut van 'T Project, namelijk een bewerking van Jon van Eerd's 'De Tante van Charlie'. Dit is een heerlijk ouderwetse klucht, waarbij chaos en verwarring voor een warme lach zal zorgen op de gezichten van het publiek.

'De tante van Charlie'

Jacob Brasschaet is werkzaam als butler bij kolonel Everard van Aerdenhout en zijn zoon Rogier van Aerdenhout. Deze stijve butler heeft één grote passie: toneelspelen. Tegen zijn wil moet hij de rol van zijn leven spelen om Rogier en Charles te helpen met hun missie om de zusters Heemstede te verleiden: Donna Lucia d'Alvadorez. Maar als dan zijn verloren gewaande liefde ineens het huis binnenkomt vallen als gezelschapsdame van een jeugdvriendin van de kolonel en hij onbedoeld het hoofd op hol brengt van zowel de kolonel als moeder Heemstede, is de chaos compleet en is het afwachten hoe lang hij zijn rol met glans kan blijven spelen.


Voor deze acteurs gaat dit hun eerste semi-professionele toneelstuk worden en ook hun eerste klucht. Dit is natuurlijk spannend, maar ook erg leuk. De inzet? Als toneelgroep doorontwikkelen tot een toneelgezelschap dat eens in de twee jaar een volwaardige voorstelling op de planken brengt in verschillende theaters in Gelderland-Zuid.