Lopende projecten

De Tante van Charlie

Onlangs zijn we begonnen met repeteren voor het debuut van 'T Project, namelijk een bewerking van Jon van Eerd's 'De Tante van Charlie'. Dit is een heerlijk ouderwetse klucht, waarbij chaos en verwarring voor een warme lach zal zorgen op de gezichten van het publiek.

'De tante van Charlie'

Jacob Brasschaet is werkzaam als butler bij kolonel Everard van Aerdenhout en zijn zoon Rogier van Aerdenhout. Deze stijve butler heeft één grote passie: toneelspelen. Tegen zijn wil moet hij de rol van zijn leven spelen om Rogier en Charles te helpen met hun missie om de zusters Heemstede te verleiden: Donna Lucia d'Alvadorez. Maar als dan zijn verloren gewaande liefde ineens het huis binnenkomt vallen als gezelschapsdame van een jeugdvriendin van de kolonel en hij onbedoeld het hoofd op hol brengt van zowel de kolonel als moeder Heemstede, is de chaos compleet en is het afwachten hoe lang hij zijn rol met glans kan blijven spelen.


Voor deze acteurs gaat dit hun eerste semi-professionele toneelstuk worden en ook hun eerste klucht. Dit is natuurlijk spannend, maar ook erg leuk. De inzet? Als toneelgroep doorontwikkelen tot een toneelgezelschap dat eens in de twee jaar een volwaardige voorstelling op de planken brengt in verschillende theaters in Gelderland-Zuid.

Losstaande projecten

Naast onze grote producties zullen er binnenkort ook kleine sketches en andere kleine producties ontwikkeld worden. Zodra hier meer informatie van is, zal dit hier te vinden zijn.